Notation Software Users Forum  


Go Back   Notation Software Users Forum > Technical area > Questions or problems

Questions or problems Have a question or problem about something you can't find in the Help/Users Guide? Ask it here!

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-25-2010, 07:50 AM
IanMc IanMc is offline
Active User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Melbourne, Australia
Posts: 26
Default Staff Repeat not Working V2.6

Hello again,

I have a tune here which completely ignores the staff repeat at bar 8. The file was originally created in 2.5 but the repeat has been added since 2.6. Am I doing something wrong?

Another weird thing: copying and pasting the E and the G quavers in the first bar (in region mode) also grabs the tune title and pastes that along with the notes. Should that happen?

Iain
Attached Files
File Type: not Tuamgraney Castle.not (14.2 KB, 3 views)
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Measure Numbers for Repeat Staff Endings IanMc Questions or problems 11 02-02-2010 09:59 AM
Set Staff Control enabled as default tony4519 Questions or problems 2 09-06-2009 07:47 PM
MidiNotate Composer 11 and Musician 11 have been released Mark Walsen (markwa) Announcements 14 08-31-2005 03:03 PM


All times are GMT. The time now is 01:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Notation Software Germany UG www.notation.com/Imprint.php